Jídelníček
pondělí 10. 2.
polévka:
bramborová jemná
hlavní jídlo:
fazolky na kyselo, brambor, dezert
úterý 11. 2.
polévka:
pórková
hlavní jídlo:
přírodní rybka v pórku, brambor, kompot
středa 12. 2.
polévka:
zeleninový vývar, kuskus
hlavní jídlo:
štěpánská pečeně, rýže
čtvrtek 13. 2.
polévka:
luštěninová
hlavní jídlo:
milánské špagety sypané sýrem, ovoce
pátek 14. 2.
polévka:
slepičí s těstovinou
hlavní jídlo:
kuřecí rizoto na kari se zeleninou, červená řepa
Tabulka s alergeny
1 obilniny obsahující lepek
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 podzemnice olejná (arašídy)
6 sója, sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
7 mléko
8 skořápkové plody (ořechy)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši
12 oxid siřičitý a siřičitany
13 vlčí bob (lupina)
14 měkkýši